kop lifestyle

Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik een creatieveling ben, wat eigenlijk in mijn hele leven altijd wel een rol zal spelen. Niet dat ik een geweldige schilder ben of een uitmuntend illustrator, hoewel ik bij tijd en wijlen graag met penselen en olieverf speel. Dat zit meer verweven in  alles wat ik in mijn leven doe. Ik ben altijd wel bezig met iets te bedenken. Zo heb ik me een poosje bezig gehouden met water... wij hebben er teveel van terwijl in Afrika mensen doodgaan door een gebrek aan water. Dat zou toch op te lossen moeten zijn leek me en dat klopt ook wel. Wij Nederlanders hebben een stukje techniek ontwikkeld die van het meest smerige water drinkwater kan maken. Waarom gebeurt er dan niets mee... dan wordt het pas echt ingewikkeld.

Op dit moment bedenk ik een feestje voor Dordrecht en omgeving, ik ben een concept aan het ontwikkelen voor iets wat ik nu de Dordtse Feesten noem. Een soort festival wat nu eens niet alleen maar op jongeren gericht is, nee ook opa's en oma's zijn van harte welkom en ook de pappa's en mamma's kunnen op dit feestje volop genieten, simpelweg omdat ik er een kinderopvang bij bedacht heb. Leuke bijkomstigheid is dat het gratis toegankelijk moet zijn en ik wil dat iedereen ook gratis iets te eten krijgt. Het is nu nog in een conceptfase maar ik zou het graag willen uitvoeren...

Kortom er is altijd wel iets wat in mijn grijze massa borrelt en als we het dan toch over borrelen hebben doe mij dan maar een glaasje Oban, een single malt.

Mode, sorry dat gaat een beetje aan mij voorbij net als sport, hoewel ik al vele jaren de formule 1 volg.

Ik ben ietwat rondbuikig, te dik dus... dat wordt deels veroorzaakt doordat ik van lekker eten houd en ik beweeg te weinig. Daar voel ik bij tijd en wijle me wel eens schuldig over een kilootje of 10 minder zou wel fijn zijn. Omdat ik van lekker eten houd kan je op deze site ook wat recepten vinden.