Ik speel met verf, ik schilder en ontdek.
Mijn opleiding was nogal creatief en vanaf jongs af aan ben ik al in de schilderkunst geinterreseerd geweest. Op de lagere school heb ik een leraar gehad die helemaal idolaat was van schlders als Rembrant, Vermeer, Jan Steen en Frans Hals. Ik woonde destijds deels bij mijn oma in het centrum van Dordrecht en had als kind vrij toegang tot de musea van Dordrecht waar ik dankbaar gebruik van maakte. In de straat bij oma zat een drukkerij die vaak papier overhielden na een drukwerk opdracht. De drukkers kenden me en van hen kreeg ik vaak stapels papier... dus daaraan nooit een gebrek.
Mijn leven draaide niet helemaal alleen om tekenen en schilderen, zeker niet toen ik de meisjes "ontdekte", die vond ik ook wel heeeel erg leuk, dus verdween mijn tekenlust naar de achtergrond, tot ik ontdekte dat die meisjes het wel heel erg leuk vonden als ik hen tekende.
Vervolgens belandde ik voor mijn opleiding in Utrecht op de Nimeto, daar kreeg ik o.a. tekenles wat mijn belangstelling nog wat meer aanwakkerde.
De airbrush ontdekte ik wat later en heb stapels papier mee gevuld en begon ook foto's te retoucheren. Natuurlijk ontdekte ik wat er nog meer mee gedaan kon worden en experimenteerde er lustig op los.
Aquarels vond ik ook wel wat hebben, al trok ik mij niet al te veel aan van de regels van de kunst. Ik had alleen belangstelling voor het resultaat en na verloop van tijd ook olieverf weer ontdekt waar ik tegenwoordig zo nu en dan mee speel.
Zo nu en dan maak ik iets waar ik zelf ook wel trots op ben, maar ik experimenteer graag en maak ook vaak dingen die ik later weer verander of zelfs helemaal overschilder.