familieleden van john van Heeren

Eigenlijk zou ik eerst moeten definieren wat familie is, hetgeen voor mij wat lastig is. Mijn eigen directe familie, (stief)vader, moeder en mijn half zusje zijn overleden toen ik begin twintig was. Ik heb nog wat ooms en tantes en neven en nichten, met de meesten heb ik bijna geen contact. Mijn neef Sjaak waar ik voor een deel samen mee opgegroeid ben zie ik wel regelmatig. Daarnaast heb ik natuurlijk de familie van mijn wederhelft, die vaak meer familie zijn dan mijn eigen familie.
En niet te vergeten, ik heb een geweldige dochter die helaas niet even te ver weg woont om even aan te wippen voor een kop koffie. Dochterlief is (nog) niet getrouwd en woont samen met haar vriend in Arnhem waar ze een mooi huis gekocht hebbenen samen genieten van het leven.

Dat ik een stiefvader had zegt ook dat er nog een biologische vader moet zijn, nooit ontmoet en intussen niet meer de behoefte om daar verandering in te brengen. Ooit ben ik er mee bezig geweest om uit te vlooien wie dat is, maar al doende realiseerde ik mij dat het niet meer dan alleen mijn nieuwsgierigheid zou bevredigen. Bovendien zou het ook een hoop ellende kunnen veroorzaken waar niemand vrolijk van wordt.