Ik, de schrijver, de bouwer van deze website ben John van Heeren. Een leidingevende ICT-er, een webmaster, een vormgever en zoals je aan deze site kunt zien ook een schrijver.
Soms vind ik het wel jammer dat het clonen nog niet ver genoeg gevorderd is... ik heb eigenlijk drie lichamen nodig om alles te kunnen doen wat ik graag zou willen. Zoals mijn penselen weer wat vaker ter hand te nemen, of een keer kijken wat beeldhouden voor mij zou kunnen betekenen, maar ook wat vaker op reis gaan of me volledig verdiepen in Linux.
Juist hierdoor heb ik van deze site een mix gemaakt van de dingen die mij bezig houden en de wat meer zakelijke aspecten waar ik mee te maken heb. Naast dit alles heb ik ook een vrouw en een dochter, die ook belangrijk voor mij zijn.
Omdat ik keuzes moet maken, helaas schieten daar de creatieve dingen vaak bij in. Zo af en toe kan ik het toepassen bij de projecten waar ik aan werk. Zoals illustraties die ik in Painter en mijn tekenbord heb gemaakt.
Tijd is iets waar ik altijd te kort van kom, dus plannen is belangrijk. Daar gebruik ik een project manager tool voor die ik op mijn eigen server heb draaien.

Content management systemen heb ik de afgelopen jaren wat verder uitgediept en er voor verschillende bedrijven sites mee gemaakt.
Door mijn werk als leidinggevende kwam het er nooit echt van om me eens in Flash te verdiepen. Ook hier heb ik de afgelopen tijd wat meer in verdiept. Een dagje puzzelen... en ik heb inmiddels de beginselen wel onder de knie en ben ik toe aan wat gevorderd Flash geweld. Linux was altijd iets waar ik tegenaan keek alsof het iets heel bijzonders was... inmiddels ben ik een paar boeken verder en weer wat wijzer geworden in deze wondere wereld.